• 1
  • 2
  • 3

EHBO-PC installeert al verschillende jaren bewakingscamera's in Aalst en omstreken.

Voor meer informatie over onze beveiligingsdiensten bezoek onze website www.ehbo-security.be

Waarom zou u camera's plaatsen, eerst en vooral voor het ontradend effect inbrekers of dieven houden hier zeker rekening mee.

U kan ook op ieder moment vanop iedere plaats via uw smartphone uw pand - huis - winkel in de gaten houden, gaat bvb. uw alarm af dan hoeft u niet meer
langs te gaan bij een valse melding u kan dit van waar u bent controleren.

hikvision

Wij zijn vooral gespecialiseerd in het plaatsen van IP camera's.

Wij hebben diverse oplossingen van diverse leveranciers.

Heeft u enkel nood aan een kleine camera om uw huisdier in te gaten te houden, wil u graag weten wanneer de poetsvrouw aankomt en vertrekt, dan
hebben wij hiervoor ook de oplossing.

Heeft u een bedrijfsgebouw dat u wil bewaken vanop afstand dan kunnen wij u hiermee helpen en de geschikte camera oplossing aanbieden.

Wij hebben ook verschillende winkels/bedrijfspanden die wij als referentie kunnen doorgeven in groot Aalst.

Enkele voordelen van IP camera's:

  • altijd te bekijken van op afstand, via gsm - smartphone, via tablet, ... ook wanneer u bvb. op reis bent
  • scherp beeld (u kent ze zeker vanop tv de beelden waarmee u kan zien dat het een mens is en daar stopt het, met IP camera's heeft u een duidelijk beeld en afhankelijk van de wensen een perfecte gezichtsherkenning)
  • betrouwbaar
  • discrete plaatsing (doordat we met POE zowel stroom als beelden over 1 netwerkkabel kunnen sturen is de plaatsing eenvoudiger dan analoog)
  • verschillende functies mogelijk: bvb. nummerplaatherkenning, detectie van het wegnemen van een object, tellen van bezoekers, ...
  • notificaties via e-mail, ...

En zeker niet te vergeten als bedrijf kan u genieten van een verhoogde investeringsaftrek voor de beveiliging van uw beroepslokalen!

meer informatie: https://www.besafe.be/nl/veiligheidsthemas/ondernemers-vrije-beroepen/fiscaal-voordeel/investeringsaftrek-voor-beveiliging

Wij kunnen de plaatsing volledig voor u uitvoeren maar het is ook mogelijk dat u de bekabeling plaatst en wij de camera's.

Heeft u al analoge camera's dan hebben wij ook mogelijkheden om met beperkte investeringen een scherper beeld te hebben!

Contacteer ons voor meer informatie hoe wij ook u kunnen helpen om uw beveiliging op punt te zetten.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok