• 1
  • 2
  • 3

EHBO-PC is een professioneel team dat met u een duurzame relatie opbouwt.

Het begin ...

In maart 2007 is EHBO-PC opgericht. Bij de start werkten wij vanuit onze privé woning en leverden wij vooral service aan particulieren en bedrijven in de vorm van herstellingen en installaties ter plaatse.

Eind 2009 opent de winkel in de Binnenstraat in Aalst, dit geeft ons de mogelijkheid meer goederen in stock te nemen en een groter herstelcentrum te bouwen.

Over de zaakvoerder:

Jurgen De Wetter is sedert 1995 actief in de informatica-sector, waaronder 12 jaar bij een Amerikaanse multinational, waar hij verantwoordelijk was voor de IT Infrastructuur. (servers, netwerken, telefonie)
In deze periode heeft hij al heel wat watertjes doorzwommen gaande van help-desk officer over netwerkbeheerder naar de eindverantwoordelijkheid wat betreft IT Infrastructuur.
Hij heeft verscheidene Microsoft Certificaten behaald en blijft steeds bij met de laatste technologieën.
Gezien zijn ervaring begrijpt hij als geen ander de belangrijkheid en vertrouwelijkheid van uw gegevens, en weet hij dat service op de eerste plaats moet komen.

Het gaat snel ...

Al snel wordt de winkel in de Binnenstraat te klein en wordt ook het team groter, een verhuis dringt zich op.

In mei 2013 opent de winkel op de Leopoldlaan 97 in Aalst, buiten een grotere winkelruimte en een ruime parking bouwen we ook het grootste herstelcentrum van de streek.

Bekijk onze bedrijfsfilm hieronder en maak kennis met onze werking: